Nieuws  

Zomer  

Winter  

Prijzen  

Links  

Foto's  

   

Welkom op de website van Vakantiehuis 

Vysnĕnę dům

Voor uw vakanties in het Reuzengebergte van Tsjechië kunt U bij ons terecht.

Zowel in de zomer als in de winter is er veel te doen in het Reuzengebergte van Tsjechië. Voor de wintersport staat ons vakantiehuis tussen diverse skigebieden in. Maar ook zomers zit U midden in het natuurpark waar mooie wandeltochten zijn uitgezet, voor zowel de beginner als de gevorderde wandelaar.

Terras

Op het terras kunt U heerlijk genieten van de rust en wie weet ziet U nog een ree, eekhoorn of een van de vele vogelsoorten die hier in de bergen rondvliegen zoals er af en toe een zwarte ooievaar te zien is. Tegenover het vakantiehuis loopt een beekje waar kleine forellen in zwemmen. Affijn U zit hier midden in de natuur.

Aan de andere kant van het beekje hebben wij een gezellige kampvuurkuil gemaakt waar s'avonds een vuurtje gestookt kan worden en er onder het genot van een drankje gezellig gekletst kan worden.

Wij hebben 6 kamers (2 x 2-persoonskamers, 2 x 4-persoonskamers, 1 x 5-persoonskamer en 1 x 6-persoonskamer) tot uw beschikking. Op de 4 en de 6 persoonskamer staat ook een stapelbed. Op alle kamers is een badkamer met douche en toilet aanwezig.

De gezinskamerGemeenschappelijke ruimte

Speciaal voor groepen is dit vakantiehuis ideaal, er kunnen maximaal 23 personen overnachten. Voor info mail ons even op vakantiehuis@vysnenydum.com 

Voor groepen is het ook mogelijk om meerdaagse vergaderingen en/of workshops te organiseren. Wilt U meer info neemt U dan even contact met ons op.

Nederlandse eigenaar is ter plaatse aanwezig, 

Voor uitgebreidere info volg onze links boven aan de pagina.

Wij hopen U allen te mogen begroeten in vakantiehuis Vysnĕnę dům Javornik/Rudnik

Bent U geen grote groep en wilt U alleen een kamer reserveren voor u en/ of uw gezin, mail ons dan even of wij nog plaats hebben in onze Bed and Breakfast.

© copyright 2017 Vysnĕnę dům s.r.o.