Nieuws  

Zomer  

Winter  

Prijzen  

Links  

 

Foto's  

Nieuws van vakantiehuis en B&B Vysnĕný dům

Zomervakantie in Tsjechie vieren? 

Wij hebben nog kamers vrij voor gezinnen die nog lekker even een weekje of meer de zomervakantie in Tsjechie willen beleven.

Voor groepen en gezinnen hebben wij nog diverse weken vrij voor het gehele huis af te huren.

Het Reuzengebergte is een mooi natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen.

Maar ook met je mountainbike kan je hier je eigen uitleven.

In de zomer is er veel te doen zoals jaarmarkten, kastelen bekijken, met de diverse gondels de bergen op of in dorpjes of steden gaan winkelen.

Wij zitten voor de wintersport midden tussen de gebieden Janske Lazne- Pec pod snezkou (Cerna Hora-Pec), Mlade Buky en Cerny Důl.

Of ga je liever cultuur snuiven en wil je graag een kasteel bezoeken.

Er is hier in de omgeving van alles mogelijk ook zomer rodelbanen, met de step in de lift de berg op en dan naar beneden steppen en genieten van de prachtige uitzichten. Of met de quad een tour maken.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het najaar is het hier prachtig en heerlijk vertoeven in de omgeving van ons pand.

Maar ook het wintersportseizoen hebben wij veel bezoekers, Voor de skieers, langlaufers of gewoon winterliefhebbers zitten wij hier midden in het beschermd natuurgebied Krkonoše. Beter bekend als het Reuzengebergte van Tsjechie. Op enkele kilometers afstand van de Cerna Hora, een sneeuwzeker wintersportgebied maar ook Cerny Důl en Mlade Buky zitten op enkele kilometers afstand van Vysněný Dům (wat Droomhuis betekent).

 Wilt U nog een kamer reserveren of misschien wel heel het huis huren met een groep, zorg dan dat U snel even een mailtje stuurt. De eerste aanvragen komen al weer binnen, buiten onze vaste gasten die wederom hun winter en/of zomer vakantie weer bij ons verblijven in Javornik. 

Heeft U belangstelling om het vakantiehuis te huren voor een week of misschien wel een lang weekend. Dan kunt U voor verdere info mailen naar vakantiehuis@vysnenydum.com

Ook voor de B&B kunt u ons mailen op dit adres.

© copyright 2017 Vysnĕný dům s.r.o.